facebook.png linked_in.png

Over ons

Muta Promotionals is een totaalleverancier op het gebied van relatiegeschenken en bedrijfskleding in de breedste zin van het woord. Muta Promotioanals is volledig  gespecialiseerd in het adviseren van haar klanten in een zakelijke omgeving. Voor zowel premiums, relatiegeschenken als wel promotionele, werkkleding kunt u bij ons terecht. Ons assortiment is dan ook volledig gericht op vele verschillende doelgroepen en sectoren.

Muta heeft met het verkoopteam een jarenlange ervaring in de branche.
Persoonlijke aandacht voor onze klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er naar om samen met onze klanten een eerlijke, intensieve en langdurige relatie op te bouwen. Flexibiliteit in de omgang met onze relaties schuwen we niet, immers we proberen altijd snel te reageren en in te springen op actuele zaken waardoor helderheid en transparantie ontstaat. Of onze klanten nu groot of klein zijn ons inziens verdienen beide volledige aandacht.

Muta Promotionals houdt te allen tijde rekening met de visie, strategie, imago en huisstijl van haar klanten. Onze doelstelling is dan ook om mee te denken met haar relaties en haar beoogde wensen te realiseren.
De kracht van Muta-Promotionals is het vermogen om samen met de opdrachtgevers mee te denken naar een passend eindresultaat. Dit doen we met behulp van ervaring en kennis die we  in het verleden hebben opgedaan.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt het product volledig afgestemd op de behoefte van de klant. Onze uitdaging is, om de door u beoogde uitstraling terug te laten komen in het door u gewenste product.

De Website van Muta Promotionals is speciaal ontwikkeld om haar vaste en nieuwe relaties een stapje op weg te helpen en een praktische inzage te geven over de mogelijkheden die Muta Promotionals te bieden heeft. Wij willen niet de indruk wekken dat u het zelf maar moet uitzoeken maar wij wensen u graag langs deze digitale weg te inspireren. Mocht u vragen hebben verzoeken wij u vriendelijk om met ons contact op te nemen zodat we u kunnen ondersteunen en samen tot een goede en originele oplossing te komen.

Muta-Promotionals is 100% dochter  van Muta  Almelo.