facebook.png linked_in.png

Werkwijze

Met jaren ervaring in de branche weten we wat u van ons verwacht. U wilt een veelzijdige leverancier die productkennis heeft van hetgeen u wilt. Of dit nu is op het gebied van bedrijfskleding, promotionele kleding of relatiegeschenken, u verwacht een goed advies, een helder traject en tevredenheid bij uitlevering.
Muta Promotionals maakt dat waar. Productkennis, wetgeving & Fair Trade, zo maar wat items die ‘achter de schermen’ vaak aan bod komen en waar u op het eerste gezicht niks van merkt: behalve wanneer u zaken met ons heeft gedaan.
Wij denken mee, gaan na aan welke eisen uw gekozen product moet voldoen en geven een passend en sluitend advies. Zo simpel is het, wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u.

Hoe gaan we te werk
In een persoonlijk gesprek brengt Muta Promotionals uw wensen in kaart. We stellen altijd dezelfde vragen: op welk gebied ligt de aanvraag, wat is het doel en wat zijn de wensen.
Muta Promotionals weet dan meestal direct welke producten voor u geschikt zijn maar wij kijken verder dan u van ons verwacht. Is er sprake van wet- & regelgeving binnen het bedrijf, waar bijvoorbeeld kleding specifiek aan moet voldoen?
Duidelijkheid van begin tot eind, korte lijnen, open communicatie en een vaste contactpersoon begeleiden u naar het omzetten van uw aanvraag in het realiseren van uw wens.

Zichtcollectie en goedkeuring

Na uw keuze ontvangt u indien gewenst een zichtcollectie (hieraan zijn voorwaarden verbonden, informeer hiernaar in een persoonlijk gesprek met onze medewerkers).
Met een bestand van meer dan 50.000 artikelen, is het onmogelijk om alle producten in onze showrooms te presenteren.
Als u uw gewenste artikel op zicht wilt, kunnen wij u altijd binnen afzienbare tijd voorzien van een sample.
Om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showrooms, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Custom made producties
Bij custom made producties ontvangt u eerst een aantal PDF-schetsen ter illustratie, na akkoord hiervan zal een real sample of labdip zal volgen ter definitieve goedkeuring.Deze artikelen hebben een afwijkend productieproces, waardoor het belangrijk is rekening te houden met levertijd, een levertijd van 8-12 weken is heel gebruikelijk. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn wanneer u maar tijdig uw wensen kenbaar maakt.
U staat dus nooit voor verassingen en weet altijd exact wat u krijgt op het gebied van kleurstelling, comfort en kwaliteit.

Maten

Muta Promotionals neemt de kledingmaten van uw medewerkers op, op de door u aangegeven locatie en tijdstip. Wij passen ons aan, aan uw wens en zorgen er voor dat het werkproces gewoon doorgang kan vinden.
Custom made kennen wij geen grenzen in maten en modellen.  Ook hier zijn we vooraf altijd helder en duidelijk in, geen verassingen of teleurstellingen achteraf.
Wilt u liever zelf passen? Geen probleem, dan ontvangt u een pascollectie en maatformulieren van ons. Wij zullen in alle gevallen zelf een bestand aanmaken met daarin de maten van uw medewerkers. Wanneer er later een artikel bijbesteld moet worden, weten wij in een oogopslag welke maat van toepassing is.

Uitlevering
Muta Promotionals kan uw bedrijfskleding of geschenk uitleveren zoals u dat verwacht. Op naam medewerker, op vestigingsadressen, bulkmagazijn of per stuk in een luxe verpakking.
Hierover worden ten tijde van het aangaan van onze samenwerking afspraken over gemaakt. Heeft u voorkeursdata voor het uitleveren? Wilt u de artikelen in een bulk ontvangen of netjes per stuk verpakt? Muta Promotionals laat u de keuze!

Graag verduidelijken wij in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden  en kunnen wij u ook informeren wat de voordelen voor uw bedrijf kunnen zijn.