facebook.png linked_in.png

Custommade kleding

Custom-made bedrijfskleding en promotie kleding ligt dichter binnen handbereik dan vaak wordt gedacht. De vraag naar kleinere aantallen op maat gemaakte bedrijfskleding en promotie kleding wordt steeds groter. Het aanbod gelukkig ook. Al binnen 5 tot 8 weken kunt u uw eigen kledinglijn laten fabriceren.

Muta Promotionals doet u graag een voorstel voor een leuke bedrijfsoutfit of promotie-look. Ook de implementatie binnen uw organisatie kunnen wij uit uw handen nemen. De invoering van bedrijfskleding is nu eenmaal niet altijd een gemakkelijke zaak.

Kwaliteitskleding, tot in de puntjes opgemaakt in uw huisstijl! T-shirts, broeken, sportkleding, jacks en meer. Grenzeloos combineren met materialen en kleuren. Dit is al mogelijk bij een afname van 100 stuks!

Na het aanhoren van uw wensen maken wij een aantal passende ontwerpen voor u op.

Kleuren
Duizenden kleuren zijn mogelijk. Uw kleuren worden bepaald aan de hand van:
De kleuren uit onze collectie (relatief snelle levertijd mogelijk);
Kleurcodes zoals Pantone PMS C/U of Pantone TPX;
Uw eigen kleurstalen;

Huisstijl
Uw eigen huisstijl kan worden toegepast op artikelen én verpakking: Accessoires: Artikelen kunnen worden voorzien van eigen labels, knoopjes, zipperpullers, nektape; Borduring: Namen en logo_ s kunnen op kleding worden gestikt door middel van lijnborduring of vol-vlak-borduring. De prijs is afhankelijk van het aantal steken van de borduring; Bedrukking: Diverse druktechnieken zijn mogelijk afhankelijk van de grootte van de bedrukking, het aantal kleuren en de te bedrukken ondergrond. Applicatie: Een badge kan op het artikel worden bevestigd, een techniek die met name geschikt is voor producties in grote aantallen; Verpakking: Per stuk verpakt of in bulk, voorzien van barcodestickers of kledinghangers. Voor elk artikel is de juiste verpakking beschikbaar.

Werkwijze
Elke vraag naar Custom Choice begint met een ontwerp. Dit ontwerp wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gemaakt. Met alle aspecten wordt rekening gehouden: kwaliteit, (huisstijl)kleuren, maatschema’s, logo’s, labels, knoopjes, details, levertijd én het budget.

Na goedkeuring van de tekeningen ontvangt u ter goedkeuring kleurstalen, materialen en eventueel de gekozen labels, knoopjes en andere eigen kenmerken. Na de definitieve goedkeuring start de uiteindelijke productie en ligt de levertijd vast.

Prijs
Custom Choice is maatwerk. Dat geldt ook voor de prijs. Voor elke opdracht afzonderlijk wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt.

Uw aanvraag
Voor een soepele en snelle verwerking van uw aanvraag verzoeken wij u uw artwork zoals logo’s en teksten aan te leveren als gevectoriseerde eps-bestanden. We verzoeken u teksten om te zetten naar lettercontouren en kleuren aan te geven door middel van PMS-nummers. Er ontstaat mogelijk vertraging in de verwerking van uw gegevens indien deze afwijken van deze richtlijnen.

Levertijden
De levertijd van een artikel is afhankelijk van een productielocatie. Binnen Europa zijn de minimale bestelhoeveelheden relatief laag en kunnen artikelen snel geleverd worden. Prijzen zijn aantrekkelijker voor productie in het Midden- of Verre Oosten, maar de minimale bestelhoeveelheden zijn hoger en de levertijd is wat langer. Voor een aantal artikelen kan worden gekozen uit verschillende productielocaties. De levertijden in onderstaand overzicht gelden als richtlijn. Muta Promotionals zal u over de definitieve levertijden informeren. De levertijd ligt vast nadat de monsters door de opdrachtgever zijn goedgekeurd.

Bekijk online de catalogi voor meer informatie:

The Main catalogue | The Focus catalogue | The Textiles catalogue